Nytt plagiatforsøk (20.07.2005)

Ett nytt forsøk på å plagiere Kystdrakten er oppdaget i Kristiansund, så folk bes være på vakt når de skal kjøpe seg drakt.

Etter en stor annonse i den lokale avisa i Kristiansund, ringte en av Kystdrakten AS sine ansatte til firmaet og utga seg for å være kunde. Bedriften opplyste at de ikke tok materialsett fra Kystdrakten AS på Kolvereid, men produserte dette selv.
– De bruker vårt beskyttede varemerke, de bruker våre brosjyrebilder i annonsen, og på toppen av det hele krever de mer penger for sin piratkopi enn hva originalen koster, sier en oppgitt Eva Ramberg Mo, som innehar alle rettigheter til varemerket og produktet Kystdrakten.
Så alle bes være på vakt, og ta gjerne kontakt med oss på Kolvereid hvis dere er i tvil.
Hvem som helst kan selv brodere og montere sine drakter, men materialsett og broderi- og monteringsanvisninger skal gå gjennom vår bedrift.